Kontakt telefon/Viber: 067/169-170

Giveaway

Flying Coco Vas vodi u Pariz!

U susret Novoj godini, u saradnji sa restoranom Shanghai Asian Fast Food @shanghaifastfood poklanjamo Vam vrijedne nagrade, i to:

1. nagrada: Aranžman za Pariz za dvije osobe
2. nagrada: Vaučer za večeru u restoranu Shanghai Asian Fast Food u iznosu od 100€

USLOVI UČEŠĆA – Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da:
– Lajkujete post giveaway-a na Instagram stranici flyingcoco.me
– Pratite obije naše Instagram stranice @flyingcoco.me i @shanghaifastfood
– U komentaru tagujete 4 osobe (dozvoljeno je komentarisati i više puta, pod uslovom da tagujete različite osobe)

Izvlačenje je 25. decembra.

Posebni pravilnik za Instagram giveaway:

1. Sve pojedinosti u vezi 1. nagrade (datum putovanja, odabrani smještaj, broj noćenja itd) određuje isključivo turistička agencija Flying Coco. Datum putovanja 1. nagrade biće određen nakon završetka nagradne igre, kao i ostale pojedinosti.
2. Sve pojedinosti u vezi 2. nagrade određuje isključivo restoran Shanghai Asian Fast Food. Datum za korišćenje 2. nagrade je do 31.01.2024. godine, važi za do 4 osobe i jednokratan je (nije ga moguće koristiti u više navrata ako nije iskorišćen cio iznos). Dozvoljeni iznos vaučera od 100€ se odnosi na ukupan iznos za 4 osobe za hranu i piće prema cjenovniku restorana.
3. Nagrade se mogu iskoristiti isključivo u vidu navedenih usluga i ne se mogu mijenjati za novčane ni pod kojim okolnostima (važi za obije nagrade).
4. Ukoliko izvučeni dobitnici ne žele ili ne mogu da iskoriste nagrade u previđenom roku i u skladu sa pravilnikom, nagrade se ne mogu prenositi za neki drugi period, niti na druge osobe.
5. Ukoliko izvučeni dobitnici u momentu izvlačenja ne budu pratili oba navedena profila @flyingcoco.me i @shanghaifastfood ili ne budu ispunjavali bilo koje druge navedene uslove, nagrada se neće dodijeliti tim dobitnicima.
6. Aranžman za putovanje u Pariz po osobi uključuje: povratnu avio kartu za direktan let Tirana-Pariz, smještaj u hotelu 3*, aerodromske takse, 1 torbu dimenzija do 40x20x25 cm, pisani vodič sa bitnim podacima o putovanju i destinaciji, a ne uključuje: dodatni prtljag, putno zdravstveno osiguranje, transfere, boravišnu taksu i sve ostalo što nije navedeno kao uključeno. Za sve što nije obuhvaćeno posebnim pravilima navedenim na ovoj stranici a tiče se nagradnog putovanja, važe Opšti uslovi putovanja.

Vaši Flying Coco & Shanghai. Srećno!